Porträtt | Photographer Ellinor Bergman - Bröllopsfotograf och porträttfoto i Enköping

Porträtt

Vare sig det handlar om bröllop, enskilda porträtt eller gravidfotograferingar så är det ett stort nöje för mig att få fotografera er. Jag fotograferar över hela landet, men jag utgår från Enköping, Uppsala och Stockholm. Bilderna fotograferar vi utomhus året runt bland höstlöven, sommargrönskan eller i snötäckta landskap.

För mig är det viktigt att bilderna berättar en historia, att det finns känslor bakom dem, att det finns skratt, kärlek, förväntan och glädje. Viktigast för mig är att ni känner som jag och att ni gillar det jag gör.

Vill du veta mer eller se en fullständig prislista?

Kontakta mig

Bra att veta

Hur bokar jag?

Om du är intresserad av att boka en fotografering så är det bara att du skickar iväg ett mail eller slår en signal, så berättar jag gärna mer om priser och vad jag erbjuder.

Fotograferar du utomhus eller i studio?

All fotografering sker i naturligt ljus. Det innebär till största delen att bilderna fotograferas utomhus, men fotografering kan även ske inomhus om det finns bra ljusinsläpp från fönster. Detta lämpar sig för barnfotograferingar, där barnet kan få leka med sina leksaker inomhus.

Hur många bilder får vi?

Ni kommer att få alla de bästa bilderna från fotograferingen. Bilderna kommer att levereras i ett lösenordsskyddat webbalbum där ni kommer kunna ladda ner alla bilderna, samt dela med era nära och kära. Bilderna levereras i en blandning av färg och svartvitt. Ni kan räkna med att ha bilderna runt två veckor efter fotograferingen.

@photographer_ellinorbergman