Kontakt - Photographer Ellinor Bergman

Kontakta mig

Välkommen att höra av dig om du har du frågor, vill boka en fotografering eller bara vill skicka ett litet meddelande. Jag går att nås på info@ellinorbergman.se eller 070 467 35 80. Det går också bra att fylla i formuläret nedan.

Vanliga frågor

Hur bokar jag?

Om du är intresserad av att boka en fotografering så är det bara att du skickar iväg ett mail, så berättar jag gärna mer om priser och vad jag erbjuder. Om du ska gifta dig så maila och berätta vilket datum och vart ni ska gifta er, samt hur länge ni vill att jag är med.

Jag träffar er gärna på en fika snart efteråt så att vi kan prata mer om er dag och era förväntningar. Vi går igenom avtalet som kommer skrivas, så att allt känns bra för båda parter. En faktura på Bokningsavgiften skickas och detta garanterar ert datum. Slutfakturan skickas sedan i samband med att bilderna levereras.

Hur många bilder levererar du?

Ni kommer att få alla de bästa bilderna från fotograferingen. Bilderna kommer att levereras i ett lösenordsskyddat webbalbum där ni kommer kunna ladda ner alla bilderna, samt dela med era nära och kära. Bilderna levereras i en blandning av färg och svartvitt.

Provfotografering

I alla bröllopspaket så ingår det en provfotografering. Några månader innan bröllopet så träffas vi för provfotografering. Det kan vara på platsen ni kommer att gifta er på, eller annan plats. Dessa bilder kommer att levereras till er i webbformat, samt i högupplöst. Tanken med en provfotografering är att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera, så att ni inte behöver fundera över det på själva bröllopsdagen.

Efter bröllopet

Alla bilder från bröllopet levereras senast 4 veckor efter bröllopet. Jag brukar dock skicka en liten tjuvkik redan några dagar efter att bröllopet har ägt rum.

Bilderna levereras i webb samt högupplöst format, i blandning av färg och svartvita bilder. De högupplösta bilderna lämpar sig väldigt bra för att framkalla.

Bilderna kommer att finnas i ett lösenordsskyddat webbalbum som ni kommer kunna dela med vänner och bekanta. Därifrån kommer ni att kunna ladda ner alla, eller utvalda bilder.

Får jag bjuda på fika?

Jag försöker svara på alla förfrågningar inom 48h. Om ni inte har fått svar så kan ni kolla i skräpkorgen ifall det skulle ha råkat hamna där.

Vad heter du?*

Och vad heter din partner?*

Vilken mail kan jag nå dig på?*

Och vad har du för telefonnummer?*

När är den stora dagen?*

Och vart kommer det vara?*

Hur hittade du mig?*

Berätta lite om er själva. När träffades ni? Var det kärlek vid första ögonkastet? Vem glömmer alltid att köpa kaffe?*

Berätta lite om ert bröllop. Vart ska ni gifta er? Hur många har ni bjudit?*

Hur länge vill ni ha mig där?*

Vad var det hos mina bilder eller mig som fotograf som ni fastnade för?*

Något annat jag borde veta?

@ellinorbergman.se

[instagram-feed]