Gravid

Början på något nytt

Grattis till ert lilla mirakel i magen! Av egen erfarenhet vet jag att det är en fantastisk liten bubbla som man är i och det är ibland svårt att förstå att man ska bli förälder.

Jag brukar rekommendera att man bokar en fotografering när man är i vecka 28-35. Vi väljer en plats utomhus. Kanske en som betyder lite extra för er? Om det är dåligt väder när dagen vi tänkt fotografera så väljer vi en annan dag. Självklart får även partner vara med! Hos mig kommer fotograferingen vara rolig och lättsam utan konstiga och stela poser!

"Det var så lätt att bli fotad av dig. Vi kunde verkligen bara vara vi och du lyckades fånga våra känslor på bild på ett sätt som jag inte ens visste var möjligt."

Emma
Bra att veta

Hur och när bokar jag?

Jag rekommenderar att vi fotograferar när du är i vecka 28-35, men även innan eller efter går bra det med. För att säkerställa att jag har tider så är det alltid bra om du kontaktar mig så tidigt som möjligt så att vi kan boka in en dag. Om du sedan inte känner dig helt fit for fight när datumet närmar sig, så bokar vi givetvis om till en dag som passar dig bättre. Detsamma gäller om vädret mot förmodan inte skulle visa sig från sin bästa sida!

För att boka så kan ni antingen skicka ett mail eller slå mig en signal!

Efter fotograferingen

Alla bilder levereras senast 2 veckor efter fotograferingen. Jag brukar dock skicka en liten tjuvkik redan senast dagen efter.

Bilderna levereras i webb samt högupplöst format, i blandning av färg och svartvita bilder. De högupplösta bilderna lämpar sig väldigt bra för att framkalla.

Bilderna kommer att finnas i ett lösenordsskyddat webbalbum som ni kommer kunna dela med vänner och bekanta. Därifrån kommer ni att kunna ladda ner alla, eller utvalda bilder.

@photographer_ellinorbergman