Bröllop | Photographer Ellinor Bergman - Bröllopsfotograf och porträttfotograf i Enköping

Bröllop

Let's make magic together

Jag skapar bilder så att ni ska ha minnen för livet. Ni vill kunna titta tillbaka på era bröllopsbilder om 15 år och komma ihåg känslan av gifta sig med den ni älskar mest. Minnena och bilderna kommer att vara för evigt, även när festen är över och gästerna har gått hem.

Att anlita en professionell fotograf är en investering. Ni vill vara säkra på att ni får just de perfekta bilderna från er speciella dag och det är viktigt att ingenting går fel. Det är också viktigt att ni väljer en fotograf vars bildstil ni gillar, eftersom alla fotografer berättar en historia på olika sätt.

För mig är det viktigt att bilderna är fyllda med känslor; skratt, tårar, förväntan, glädje. Jag försöker hålla mig så långt bort från stela poser som möjligt. Dessutom låter jag er pussas så mycket ni bara vill, och det kommer nog bli en hel del.

"Ellinor, vad ska vi säga? Vi är så otroligt nöjda och det blev ett resultat utan dess like. Det kommer att postas rejält framöver på olika sociala medier och printas ut i oändligt långa album - det är en sak som är säkert! "

Martina

Vi vill boka dig, vad händer nu?

Om ni känner att jag är bröllopsfotografen för er så träffar jag er gärna på en fika. Skicka en förfrågan i formuläret nedan så bokar vi in en dag och tid som passar oss båda. Skulle ni bo på helt annan ort får vi ta en virtuell fika över Skype. Det går ju lika bra det. Tanken är att ni nu har chansen att ställa alla möjliga och omöjliga frågor till mig, för att kunna avgöra om ni tror att ni kommer vara trygga med att ha mig som fotograf. För jag är ju trots allt tredje hjulet.

Vi kommer sedan att träffas minst en gång till för att prata igenom alla detaljer och göra en pre shoot. Jag tycker att det är viktigt att vi, innan stora dagen, träffas och ni får känna på hur det känns att stå framför min kamera. Det gör att ni kan slappna av och inte känna er stressade.

Efter bröllopet skickar jag över en liten tjuvkik på bilderna senast dagen efter. Jag är minst lika nyfiken som ni är och kommer heller inte att kunna hålla mig längre än så! Resten av bilderna levereras sedan 4-6 veckor efter bröllopet.

"Thanks to the wonderful Ellinor Bergman who made our day even more special and helped us capture the most important memories. She made everything so personal and captured the essence of the day. Before and after the wedding nothing was too much and was always there to answer questions and put our minds at ease as we are both camera shy. I could not recommend Ellinor enough to capture any occasion."

Sarah Niland

Provfotografering

I alla mina bröllopspaket ingår en liten parfotografering. Ni får helt enkelt känna på hur det känns att stå framför kameran, så att ni ska kunna känna er lite mer avslappnade på stora bröllopsdagen. Dessutom är det många som väljer att använda bilderna till antingen inbjudan eller som ett bildspel under middagen. Hur perfekt är inte det?

Investering

3h

First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Minst 250 bilder
 • Webbgalleri
13 000 SEK

6h

First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Början på middag

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Minst 400 bilder
 • Webbgalleri
 • USB-minne
 • Resersättning
18 500 SEK

12h

Förberedelser / First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Middag / Fest

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Minst 800 bilder
 • Webbgalleri
 • USB-minne
 • Träbox
 • Resersättning
29 000 SEK

Vanliga frågor

Hur går bokningen till?

Börja gärna med att maila eller ringa och berätta vilket datum och vart ni ska gifta er, samt hur länge ni vill att jag är med. Jag försöker alltid att svara så snabbt jag kan.

Jag träffar er gärna på en fika snart efteråt så att vi kan prata mer om er dag och era förväntningar.

En faktura på bokningsavgiften skickas och denna garanterar ert datum. Slutfakturan skickas sedan i samband med att bilderna levereras.

Provfotografering

I alla bröllopspaket så ingår det en provfotografering. Några månader innan bröllopet så träffas vi för provfotografering. Det kan vara på platsen ni kommer att gifta er på, eller annan plats. Dessa bilder kommer att levereras till er i webbformat, samt i högupplöst. Tanken med en provfotografering är att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera, så att ni inte behöver fundera över det på själva bröllopsdagen.

Fotograferar du bröllop utanför Uppland?

Självklart! Jag åker gärna runt i Sverige och fotograferar bröllop. Vet ni vad det bästa är? Jag tar inte betalt för resan, så oavsett om ni gifter er i Enköping eller Kalmar så betalar ni lika mycket. Bra va?

När får vi se bilderna?

Alla bilder från bröllopet levereras senast 6 veckor efter bröllopet. Jag brukar dock skicka en liten tjuvkik redan några dagar efter att bröllopet har ägt rum.

Redigerar du bilderna?

Självklart! Jag lägger ner mycket tid och omsorg på bilderna i efterhand. För mig är det viktigt att redigeringen är tidlös så att ni om 5 år inte hinner tröttna på bilderna.

Hur många bilder levererar du?

Jag levererar alla bra bilder från bröllopet, vilket är minst 50 per timme. Dessa kommer att finnas i ett lösenordsskyddat webbalbum som ni kommer kunna dela med vänner och bekanta. Därifrån kommer ni att kunna ladda ner alla, eller utvalda bilder.

Får jag bjuda på en fika?

Vill ni veta mer om hur jag jobbar? Eller känner ni kanske redan nu att det här känns jäkligt rätt? Fyll i formuläret nedan så träffas vi över en fika (eller skype om ni bort långt bort) så berättar jag gärna mer.

Vad heter du?*

Och vad heter din partner?*

Vilken mail kan jag nå dig på?*

Och vad har du för telefonnummer?*

När är den stora dagen?*

Och vart kommer det vara?*

Hur hittade du mig?*

Berätta lite om er själva. När träffades ni? Var det kärlek vid första ögonkastet? Vem glömmer alltid att köpa kaffe?*

Berätta lite om ert bröllop. Vart ska ni gifta er? Hur många har ni bjudit?*

Hur länge vill ni ha mig där?*

Vad var det hos mina bilder eller mig som fotograf som ni fastnade för?*

Något annat jag borde veta?

@ellinorbergman.se

[instagram-feed]