Bröllop | Photographer Ellinor Bergman - Bröllopsfotograf och porträttfotograf i Enköping

Bröllop

Jag skapar bilder så att ni ska ha minnen för livet. Ni vill kunna titta tillbaka på era bröllopsbilder om 15 år och komma ihåg känslan av gifta sig med den ni älskar mest. Minnena och bilderna kommer att vara för evigt, även när festen är över och gästerna har gått hem.

Att anlita en professionell fotograf är en investering. Ni vill vara säkra på att ni får just de perfekta bilderna från er speciella dag och det är viktigt att ingenting går fel. Det är också viktigt att ni väljer en fotograf vars bildstil ni gillar, eftersom alla fotografer berättar en historia på olika sätt.

För mig är det viktigt att bilderna är fyllda med känslor; skratt, tårar, förväntan, glädje. Jag försöker hålla mig så långt bort från stela poser som möjligt.

"Thanks to the wonderful Ellinor Bergman who made our day even more special and helped us capture the most important memories. She made everything so personal and captured the essence of the day. Before and after the wedding nothing was too much and was always there to answer questions and put our minds at ease as we are both camera shy. I could not recommend Ellinor enough to capture any occasion."

Sarah Niland

Vanliga frågor

Hur går bokningen till?

Börja gärna med att maila eller ringa och berätta vilket datum och vart ni ska gifta er, samt hur länge ni vill att jag är med. Jag försöker alltid att svara så snabbt jag kan.

Jag träffar er gärna på en fika snart efteråt så att vi kan prata mer om er dag och era förväntningar. Vi går igenom avtalet som kommer skrivas, så att allt känns bra för båda parter.

En faktura på bokningsavgiften skickas i samband med att vi skriver avtalet. Bokningsavgiften garanterar ert datum. Slutfakturan skickas sedan i samband med att bilderna levereras.

Provfotografering

I alla bröllopspaket så ingår det en provfotografering. Några månader innan bröllopet så träffas vi för provfotografering. Det kan vara på platsen ni kommer att gifta er på, eller annan plats. Dessa bilder kommer att levereras till er i webbformat, samt i högupplöst. Tanken med en provfotografering är att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera, så att ni inte behöver fundera över det på själva bröllopsdagen.

Fotograferar du bröllop utanför Uppland?

Självklart! Jag åker gärna runt i Sverige och fotograferar bröllop. Vet ni vad det bästa är? Jag tar inte betalt för resan, så oavsett om ni gifter er i Enköping eller Kalmar så betalar ni lika mycket. Bra va?

När får vi se bilderna?

Alla bilder från bröllopet levereras senast 4 veckor efter bröllopet. Jag brukar dock skicka en liten tjuvkik redan några dagar efter att bröllopet har ägt rum.

Redigerar du bilderna?

Självklart! Jag lägger ner mycket tid och omsorg på bilderna i efterhand. För mig är det viktigt att redigeringen är tidlös så att ni om 5 år inte hinner tröttna på bilderna.

Hur många bilder levererar du?

Jag levererar alla bra bilder från bröllopet, vilket är minst 50 per timme. Dessa kommer att finnas i ett lösenordsskyddat webbalbum som ni kommer kunna dela med vänner och bekanta. Därifrån kommer ni att kunna ladda ner alla, eller utvalda bilder.

@photographer_ellinorbergman